Compleet overzicht

Agenda

Geen nieuws in deze lijst:

Terugblik Sponsoravond 29 mei

Vrijdag 29 mei vond de jaarlijkse sponsoravond  plaats. Dit maal had de sponsorcommissie commentator Ronald van de Geer en ex profvoetballer en analyticus Youri Mulder uitgenodigd. Ronald hield een uitgebreid interview met Youri waarin zijn prof carrière, zijn deelname aan het Nederlands elftal en zijn rol als analyticus werden besproken. Ook was er aan het eind van de avond een kennis quiz met als hoofdprijs een door Youri gesigneerd Spirit shirt.

Voorafgaande aan de sponsoravond was er weer een Meet & Greet van de OVVS. Een groot deel van de leden en de bestuursleden van de sponsorcommissie deden zich hierbij te goed aan een uitstekend buffet, verzorgd door onze sponsor Eetcafé De Bruin uit Krimpen aan den IJssel. 

 

Na afloop van de sponsoravond was er voor alle sponsoren nog uitgebreid gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Hiervan werd dan ook weer tot laat dankbaar gebruik van gemaakt.

We Kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde avond!

Met de OVVS naar Sparta – Fortuna Sittard

Vrijdag 13 maart was de eerste geplande bijeenkomst van de OVVS van 2015. Deze keer was er voor gekozen om met elkaar een bezoek te brengen aan het altijd gezellige kasteel in de Rotterdamse wijk Spangen. Op het programma stond de wedstrijd Sparta – Fortuna Sittard en de OVVS maakte hierbij gebruik van een door Sparta voorgesteld arrangement.

 

In totaal hadden zich 14 leden van de ondernemersclub aangemeld. De mogelijkheid bestond om voor een gereduceerd tarief een introducé mee te nemen en zo ontstond er uiteindelijk een gezelschap van 29 deelnemers, waaronder ook vier leden van de sponsorcommissie.

 

Een aantal deelnemers had besloten om op eigen gelegenheid naar Rotterdam te gaan en de rest verzamelde zich aan de Sportlaan bij het terrein van de kanaries. Na het uitdelen van de parkeer- en de toegangskaarten, vertrok het gezelschap richting Spangen.

 

In de brasserie werden we opgevangen door onze host en werd de rood – witte Sparta shawl om de schouders gehangen. Voor ons gezelschap waren een aantal tafels gereserveerd en nadat zo goed als iedereen was gearriveerd, werd er gebruik gemaakt van het buffet. Na het buffet ging het richting het “oude kasteel”, waar we door een uiterst charmante Sparta gastvrouw werden begeleid naar de loge. Inmiddels was het rond kwart voor 8 en was er nog even tijd om nader met elkaar kennis te maken onder het genot van een consumptie.

 

Rond 8 uur namen we plaats op de gereserveerde business seats. Wie wel eens bij Sparta is geweest, kent de traditie en ook wij kwamen hier niet onderuit. Toen de beide teams het veld opkwamen, was inmiddels iedere bezoeker gaan staan en klonk de Sparta mars, met als slotakkoord het bekende : “zul-len we la-ten ho-ho-ren : Sp-ar-ta” Inmiddels is duidelijk geworden dat er binnen de OVVS erg veel zangtalent aanwezig is! Dat betekent nog wat voor de toekomst. Daar moeten we iets mee gaan doen!

 

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Er was maar één ploeg die voetbalde en dat was Sparta. Wat was dat Fortuna slecht. Dat het in de rust nog 0 – 0 was, was uitsluitend te danken aan het slechte afmaken van de Spartanen en het goede keeperswerk van de Fortuna doelman. In de tweede helft kwam dan uiteindelijk de zeer terechte overwinning van 3 – 0 tot stand. Zowel in de rust als na de wedstrijd werd er in de loge nog de nodige consumptie genuttigd, ondersteund door een stukje kaas, worst en een aantal warme snacks. Prima geregeld dus!

 

Daarna nog even een uurtje een verdieping lager naar de Ridderzaal waar muzikale omlijsting de nodige sfeer bracht. Trainer Alex Pastoor vertelde tussendoor nog even wat hij allemaal met zijn nieuwe club voor plannen heeft. Laat Alex maar schuiven……..die weet het wel, toch??

 

Na afloop waren we het er allemaal met elkaar over eens, dit was een zeer gezellige, sfeervolle en absoluut geslaagde avond. Super dat de opkomst deze keer zo groot was. Volgende bijeenkomst in mei! U wordt nog geïnformeerd.

Sponsoravond 16 mei 2014

O.V.V.S. avond i.c.m. alle sponsoren, met als gastspreker scheidsrechter Danny Makkelie.

Sponsortoernooi 12 september 2014

Vrijdag 12 september vond, onder een stralende zon,het grote Spirit Sponsortoernooi plaats. In het (verre) verleden was dit toernooi een jaarlijks evenement,maar de laatste 8 jaar om uiteenlopende redenen niet meer georganiseerd. Dat de sponsoren het wel zagen zitten werd duidelijk bij de inschrijving. Maar liefst 24! teams meldden zich aan voor het 7 tegen 7 toernooi, waaronder ook diverse teams van onze O.V.V.S. leden. Voorafgaand was er een mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijk buffet. Maar liefst 140 personen lieten weten het wel aan te durven. Vanaf 17.00 uur kwamen de eerste deelnemers aan en om ca. 18.00 uur was het zonnige terras gevuld met vele etende sporters. Vanaf 19.00 uur werden, verdeeld over 6 poules van 4 teams, de voorrondes afgewerkt. Daarna de kwartfinales, halve finales en de strijd om de derde en vierde plaats. Uiteindelijk, om ca. 22.30 uur de finale tussen Facet en Harvest, welke door laatst genoemde werd gewonnen. Eindstand :1 Harvest 2 Facet 3 Dekker Transport. Na de sportieve inspanningen bleven velen nog "even" na voor een drankje en een praatje. We kijken terug op een sportief en uiterts gezellig toernooi, dat volgend zeker weer een herhaling verdient.

Download hier de zakelijke Treffer

Maart 2015
Oktober 2014
Juni 2014
Maart 2014

Home - Vrienden van OVVS - Agenda - Deelname - Download - Contact

Copyright ©2024 OVV Spirit. Alle rechten voorbehouden. Website bouwer Antum.