Compleet overzicht

Agenda

Geen nieuws in deze lijst:

Deelname OVVS

Bent u zelfstandig ondernemer of directielid en is netwerken voor u en uw bedrijf een belangrijk item, dan is de O.V.V.S. absoluut een platform waar u contacten kunt leggen en uw bedrijf kunt promoten. Heeft u interesse in de O.V.V.S. of wilt u informatie, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk is het mogelijk om een keer als gast aanwezig te zijn op een van onze “Meet & Greets.” U kunt dan een indruk opdoen van onze ondernemersclub. 

De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 500,= per jaar. Als u op een andere wijze sponsor van Spirit bent of zou worden (bijvoorbeeld shirt- of bordsponsor) voor een bedrag van minimaal € 1.000,= per jaar, dan bent u automatisch lid van onze O.V.V.S.

De ondernemersclub organiseert drie tot vier keer per jaar een “Meet &Greet.” Dit is telkens op een andere locatie, ondermeer in de bedrijven van de leden. De invulling van een bijeenkomst kan verschillen van een gezamenlijke activiteit, tot een gastspreker. Deelname aan de O.V.V.S. betekent ook dat u kosteloos uw bedrijf kunt presenteren in onze “ De Treffer Zakelijk.” Deze digitale gids komt drie tot vier maal per jaar uit op de website en is uitsluitend bestemd voor onze leden.


Wilt u meer informatie of wilt u lid worden van de  O.V.V.S. dan kunt u dit kenbaar maken via ons contactformulier

  

Download hier de zakelijke Treffer

Maart 2015
Oktober 2014
Juni 2014
Maart 2014

Home - Vrienden van OVVS - Agenda - Deelname - Download - Contact

Copyright ©2023 OVV Spirit. Alle rechten voorbehouden. Website bouwer Antum.